Afscheid Pascal Ooms

 In Nieuws

Dinsdagavond 29 maart nam Pascal Ooms afscheid als raadslid voor SGP-Houten. In totaal is hij 12,5 jaar actief geweest, eerst als commissielid, later als raadslid. Hij heeft enorm veel werk verzet, en het sociale en duurzame gezicht van SGP-Houten versterkt. Bij zijn afscheid sprak burgemeester Isabella de volgende woorden. 

 

Een beeld dat mij toch altijd zal bijblijven, is die van een keer dat ik op straat tegenkwam met een bak met br

oden. Toen ik mij afvroeg wat je ermee ging doen, legde je mij uit dat je toch redelijk groot gezin heb (vier kinderen), die gevoed moesten worden. Of op een van de vele digitale raadsvergaderingen, waarop je altijd wel een van je kinderen hoorde. 

Je bent al lang actief, eerst als fractiemedewerker van de SGP statenfractie, dan als commissielid voor SGP Houten, en vanaf 2014-2022, dus twee volle raadsperioden als raadslid voor de SGP. En dat naast je reguliere werk voor een christelijke ontwikkelingsorganisatie (Woord en Daad), en een groot gezin. Je moet het maar kunnen bolwerken.

Je was woordvoerder op gebied van zorg, duurzaamheid, lokaal ondernemerschap, maar je woordvoerderschap op gebied van jeugdhulp sprong er natuurlijk uit. Een betrokken raadslid, gepassioneerd over het onderwerp jeugd, al kon je je weleens verliezen in details, maar altijd met de beste bedoelingen, oprecht geïnteresseerd, wars van politieke spelletjes en altijd op inhoud gericht. Dat hebben wij gezien en gemerkt, en dat is een waardevolle eigenschap, die jou goed past. Je wilt als christen niet langs de zijlijn staan, en ook graag zelf handen uit mouwen steken. En dat heb je mee dan goed bewezen in afgelopen termijnen.

Pascal, enorm veel dank voor wat je hebt betekent, het ga je goed en Gods zegen gewenst!

Recente berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start met typen en druk daarna op enter