BEHOUD TWEEDE ZETEL SGP-HOUTEN!

 In Nieuws

In 2014 kende SGP-Houten een enorme stemmenwinst van bijna 400 stemmen. Van 1081 stemmen in 2010 naar 1451 stemmen in 2014. Nog nooit was SGP-Houten groter, een historische uitslag destijds: voor de tweede keer twee zetels.

Nu 2018. Een nieuwe lijsttrekker, geen lijstverbinding meer mogelijk, groei van Houten, een hogere opkomst. Allemaal redenen waarom zetelbehoud niet vanzelfsprekend is.

Maar net is definitief bekend gemaakt dat SGP-Houten weer bijna net zoveel stemmen als vier jaar geleden heeft gehaald: 1422! Procentueel net ietsje minder, maar een geweldige uitslag. Dat betekent ook dat we definitief onze twee zetels behouden.

Prachtig nieuws. Echt iedere stem heeft geteld. Zo kunnen we weer krachtig verder met onze inzet voor het buitengebied, het tegengaan van eenzaamheid, meer zonne-energie, samen ontwikkelen met inwoners en meer geld naar groenonderhoud.

We zijn ontzettend dankbaar met deze uitslag. Aan God, alle kiezers, sympathisanten en natuurlijk het geweldige campagneteam: Pascal, Gijs, Jan Henric, Mark, AnneJan, Wim, Robert, Maarten, en iedereen die op welke manier dan ook geholpen heeft. Wat is er een werk verzet. Trots!

We feliciteren grote winnaars CDA Houten en GroenLinks Houten. Ook ITH Houten haalde een mooie uitslag. Complimenten.

bedankt

Recente berichten
Reacties
  • Bram Bosshardt

    Hartelijke felicitaties voor Gijs van Leeuwen met zijn benoeming tot wethouder in Zaltbommel ! Men mag zich daar verzekerd weten van een betrokken, aimabele en deskundig bestuurder!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start met typen en druk daarna op enter