Buitenzwembad Houten kan weer open!

 In Nieuws

Wethouder Kees van Dalen kwam dinsdagavond 31 oktober met het verlossende woord: het buitenzwembad van de Wetering kan weer open. In het aanbestedingstraject voor het uitbaten van het zwembad is dit duidelijk geworden. SGP-Houten is zeer blij met dit nieuws.

Vorig jaar lieten meer dan 1000 Houtenaren zich horen. Heropen het sinds 2014 gesloten grote buitenbad! Er werden maar liefst 1184 handtekeningen verzameld door José de Kruif en Arinka Linders.

Vervolgens diende SGP-Houten samen met de hele oppositie een amendement in in de gemeenteraad. Dat werd helaas weggestemd door de coalitie.

In de tussentijd heeft het college de exploitatie van De Wetering opnieuw aanbesteed. Tijdens de aanbestedingsprocedure is gebleken dat er ruimte is voor het heropenen van het buitenzwembad. SGP Houten is erg blij met dit mooie nieuws. Bij een gemeente als Houten hoort een groot buitenzwembad.

Recente berichten
Toon 2 reactie(s)
  • Victor

    Jammer dat er staat ‘kan weer open’, waarom staat er niet ‘gaat weer open’? En dit dan: ‘ruimte voor het heropenen van het buitenzwembad’. Dit lijkt zo meer op een mooi verkiezingspraatje, dan een voldongen feit?

  • Wouter van den Berg

    Beste Victor, ik zou er het liefst aan datum bij noemen, maar daar gaan wij als politieke partij niet over. De wethouder heeft duidelijk aangegeven dat het buitenbad weer opengaat, er is ruimte en dat moet verder met de exploitant worden vormgegeven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start met typen en druk daarna op enter