Gijs van Leeuwen

Gijs van Leeuwen

Gijs van Leeuwen (1962) is een oud-Houtenaar en vanaf zijn achttiende politiek actief. In 1989 kwam hij in de commissie Algemene en Economische zaken en in 1994 volgde hij Jan Roeleveld op als raadslid en fractievoorzitter. In oktober 2015 heeft hij (mede door zijn verkiezing in maart 2015 tot statenlid in de provincie Utrecht) het stokje overgedragen aan Wouter van den Berg.

Vanaf dat moment ondersteunde hij de fractie als fractie-assistent. Gijs van Leeuwen is ook tot maart 2015 ruim 6 jaar actief geweest als algemeen bestuurslid van het waterschap de Stichtse Rijnlanden. Daarnaast is hij actief geweest binnen het kerkelijke jeugdwerk. Ook is hij vijf jaar voorzitter geweest van de Ouderraad van de Johannes Bogermanschool.

Gijs van Leeuwen heeft Houten zien groeien tot wat het nu is. Om die reden is zijn grote betrokkenheid met Houten te verklaren. Het nieuwe Houten, maar vooral ook ’t Oude Dorp en de kernen ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ’t Waal liggen hem na aan het hart en daarom zette hij zich de afgelopen jaren als geen ander in voor de kleine kernen.

Start met typen en druk daarna op enter