Ontwikkelingen Den Oord: geen tijdsdruk, maar kwaliteit voorop

 In Nieuws

Zadel omwonenden in Den Oord niet op met een hoge kolos. Dat zei SGP-Houten een jaar geleden. Omwonenden maakten zich terecht zorgen dat er een massief gebouw in hun achtertuin zou verschijnen op locatie Wegwijzer/Den Oord. Na een stevig debat in de gemeenteraad en veel discussie lukte het: het voorstel ging terug naar de tekentafel!

Nu zijn we een jaar verder. Bewoners hebben zich blijvend verenigd, en denken constructief mee, samen met diverse andere organisaties en partijen. Dat komt tegemoet aan de wens van SGP-Houten. Een proces en ontwikkeling met draagvlak in de buurt. Houtense inwoners niet zien als lastig en vervelend, maar als betrokken en constructief. Iedereen snapt dat er iets op die locatie moet gebeuren. Maar hoe en wat precies, neem daar de tijd voor, ontdek dat met elkaar, en druk niets door.

We zijn blij dat er stappen worden gezet en inmiddels samen met de buurt gewerkt wordt aan een nieuw programma van eisen door een stedenbouwkundige. Dit is het traject zoals SGP-Houten zich dat vanaf het begin voor zich zag. Na een valse start, nu met vertrouwen de goede koers! Niet onder tijdsdruk, maar kwaliteit voorop.

Recente berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start met typen en druk daarna op enter

Oude Dorpschoneveld