Reactie college op peiling inwoners Tull en ’t Waal door SGP-Houten

 In Nieuws

Het college van Houten heeft de schriftelijke vragen van SGP-Houten over de peiling onder inwoners van Tull en ’t Waal beantwoord. Via deze link zijn de uitgebreide antwoorden van het college te lezen. 

Instandhouding school

Het is mooi te lezen dat het college zich in wil zetten voor de dorpse kwaliteiten van Tull en ’t Waal, zich medeverantwoordelijk voelt voor de instandhouding van de school, en diverse aandachtspunten en zorgen herkent. Zoals de wens om meer betrokkenheid en participatie, gezamenlijke aanpak van zwerfafval, en meer.

Fietsstad Houten ook voor Tull en ’t Waal?

Helaas komt er geen samen met inwoners opgesteld plan voor verkeersveiligheid in Tull en ’t Waal. Ook wordt het opknappen van het veelgebruikte fietspad langs de Waalseweg op de lange baan geschoven. Wij vinden het voor fietsstad Houten niet uit te leggen dat de kwaliteit van fietspaden anders is in Tull en ’t Waal dan op andere plekken in de gemeente. We roepen het college op hier hogere prioriteit aan te geven.

Evenementen
Ook is het zaak dat college, raad en betrokkenen ervoor zorgen dat er daadwerkelijk geen grootschalige en luidruchtige evenementen komen in de toekomst.
Kortom, nog genoeg werk aan de winkel wat SGP-Houten betreft!
Aanbevolen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start met typen en druk daarna op enter

2021