Schriftelijke vragen over de verbreding van de A12/A27 (Ring Utrecht)

 In link-in-bio, Schriftelijke vragen

Naar aanleiding van het artikel over de massale boomkap rond knooppunt Lunetten, hebben wij, in samenspraak met de bewoners van Buurtschap Wayen, de volgende vragen aan het college gesteld:

  1. Heeft het college informatie gehad van het ministerie over het doorgaan van de verbreding van de A12/A27 (Ring Utrecht)?
  2. Graag ontvangen we van het college een overzicht van de effecten op en gevolgen voor Houten zoals fijnstof, geluid en jarenlange overlast.
  3. De plotselinge recente massale bomenkap heeft gevolgen voor de geluidsoverlast van de snelweg. Is het college hiervan op de hoogte en wat kan het college doen om dit tegen te gaan? Rijkswaterstaat heeft beloofd versneld bomen terug te planten, maar het zal jaren duren voor deze hetzelfde effect hebben als de bomen die er stonden.
  4. Hoe gaat Houten zich inzetten voor de inwoners van Houten (o.a. in buurtschap Wayen) die zich zorgen maken over het alsnog doorgaan van deze verbreding? Zowel tijdens de realisatiefase als na de verbreding?
  5. Mocht het tot een realisatie komen, dan komt het bouwterrein vlakbij de huizen te liggen. Wat kan de gemeente doen tegen (nachtelijk) geluidsoverlast van de bouw?

 

Recente berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start met typen en druk daarna op enter