SGP voor Houten bedankt mantelzorgers

 In Nieuws

Gisteren 10 november 2017 was het de dag van de mantelzorger. Als SGP-Houten hebben wij grote waardering voor mantelzorgers en het liefdevolle werk dat zij doen. Daarom hebben wij gisteren een bezoek gebracht aan vijf mantelzorgers, naar hun verhaal geluisterd en hen in het zonnetje gezet.

Tijdens deze bezoeken is onze waardering alleen maar toegenomen voor mensen die zichzelf wegcijferen voor hun dierbaren.

Het is dan ook belangrijk op een dag als vandaag hen extra waardering te geven. De vijf mantelzorgers die we hebben ontmoet, hadden allemaal een bijzonder en uniek verhaal.

Neem Hilde Delissen, zij zorgt iedere dag voor haar man en dochter. Zij is daarnaast voorzitter van de werkgroep mantelzorgers Houten. We zien dat deze zorg erg veel impact heeft op het gezin en dat ze dit vol liefde doet.

Anneke ontfermt zich ook iedere dag over haar dochter. Ondanks de beperking van Maartje geeft zij zoveel vreugde in het gezin.

Daar is Anneke dankbaar voor.

Het laatste bezoek was aan Karel en Marijke. Marijke heeft al jaren Parkinson. Karel is niet de enige mantelzorger van Marijke. Ze worden omringd door hun kinderen en een grote groep vrienden. Daarnaast voelen zij hierin zich zeer gesteund door God. Mede dankzij Stichting Present Houten hebben we hen kunnen ontmoeten.

Ook bij de andere bezoeken zien we veel liefde en zorg terug. Wij willen deze mantelzorgers bedanken voor hun tijd en hun tips voor betere ondersteuning van de gemeente.

Recente berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start met typen en druk daarna op enter