Verkiezingsprogramma SGP-Houten 2014-2018

 In Nieuws

Dinsdag 10 december 2013 heeft Gijs van Leeuwen, als lijsttrekker van de SGP in Houten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, het Verkiezingsprogramma 2014-2018 van de SGP-Houten overhandigd aan burgemeester Wouter de Jong. Hiermee is tevens het startsein gegeven van de  verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op D.V. 19 maart 2014.

De “oranje” draad van het programma is samen te vatten in vijf  items: leefbaarheid, veiligheid, solidariteit, betaalbaarheid en duurzaamheid. Binnen die vijf items zet de SGP de klemtoon op:

  • Geen uitbreiding betaald parkeren. De SGP verzet zich tegen deze vorm van lastenverzwaring en wil er voor waken dat betaald parkeren bijna geruisloos wordt doorgevoerd. De SGP vindt dat het nu het moment is om daar krachtig stelling tegen te nemen;
  • Stevige aanpak van probleemgedrag zoals: te hard rijden, negeren stoplichten, scooteroverlast, hangjongeren, inbraak, diefstal, vandalisme, graffiti en andere vormen van criminaliteit;
  • Goed onderhoud openbaar groen en schone straten (bestrijding graffiti, zwerfvuil en hondenpoep op de stoep).

Lees het (verkort) verkiezingsprogramma van de SGP en bekijk de video van de overhandiging van het verkiezingsprogramma aan burgemeester Wouter de Jong. De SGP hoopt ook uw stem te mogen ontvangen op D.V. 19 maart 2014!

Aanbevolen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start met typen en druk daarna op enter