#voorstelvrijdag Anne Prins – van den Bergh | kandidaat nr. 14

 In Nieuws
Naam en functie:

Anne Prins – van den Bergh , commissielid voor SGP-Houten

Kun je wat vertellen over jezelf?

Mijn naam is Anne Prins, ik ben 26 jaar en getrouwd met Mark. Sinds eind 2017 ben ik betrokken bij de SGP. In eerste instantie als campagnelid en nu als commissielid. Geboren in Heerjansdam maar al 23 jaar inwoner van het mooie Houten en daar ben ik trots op! “Mijn moeder zei vroeger altijd: als je verdwaalt, kijk naar de kerktoren dan weet je altijd weer waar je bent!”

Wat draag je bij aan SGP-Houten?

Ik vind het belangrijk dat we nadenken over hoe dingen overkomen bij mensen die weinig bezig zijn met politiek. Is het dan leesbaar en te begrijpen? Naar mijn mening moet het voor iedereen duidelijk zijn wat er wordt bedoeld en moet het kort omschreven worden. Nu vind ik dat zelf soms nog lastig. Daarnaast werk ik sinds 2013 bij een commerciële partij, die commercie probeer ik vaak ook te betrekken in mijn politieke visie.

Wat wil jij dat SGP bereikt in de komende raadsperiode?
  • Er moeten woningen worden gebouwd op basis van behoefte, dus wat wil de oudere die wil doorstromen? Of de jongere die zich hier wil vestigen, een appartement of misschien een eengezinswoning waar toekomst in zit? Die woningen moeten we bouwen!
  • Woningbouw passend bij Houten, en snel gebouwd!
  • Politiek begrijpelijk voor iedereen.
  • Gemeentegeld wordt te makkelijk uitgegeven, denk aan de ruimtelijke koers of visie oude dorp. Bij een commercieel bedrijf kan dat nooit gebeuren, waarom bij de gemeente wel? Wij als SGP moeten daar ook continue kritisch op zijn en blijven.
Heel Houten zou SGP moeten stemmen omdat:

We woningen moeten bouwen waarbij we altijd nog de kerktoren kunnen zien!

Aanbevolen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start met typen en druk daarna op enter