#Voorstelvrijdag Gijs van Leeuwen | Kandidaat nr. 3

 In Nieuws
NAAM EN FUNCTIE:

Gijs van Leeuwen , commissielid voor SGP-Houten

KUN JE WAT VERTELLEN OVER JEZELF?

Getrouwd met Tineke. Inmiddels opa. Op 1 na wonen al onze zes kinderen in Houten. Een groot deel van mijn leven gewoond in het buitengebied. Politiek, met de Bijbel als kompas, heeft mijn leven gekleurd. Vanaf mijn 18de. In het waterschap, provincie en in de gemeente. Ik vind het waardevol om me in te zetten voor de samenleving.

WAT DRAAG JE BIJ AAN SGP-HOUTEN?

Als voorzitter van de plaatselijke kiesvereniging en oud-raadslid ben ik nog erg betrokken bij Houten in het algemeen en bij de politiek in het bijzonder. Achter de schermen vooral. Met advies. Met een (kleine) rol in de campagne en als het zo mag zijn: als raadslid. Wanneer je Houten hebt zien groeien van 5000 naar 50.000 inwoners, daarin politiek een bijdrage hebt mogen leveren, laat Houten je nooit meer los.

WAT WIL JIJ DAT SGP BEREIKT IN DE KOMENDE RAADSPERIODE?

Aandacht voor ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ’t Waal. Voor de agrariërs, de fruittelers en ondernemers in het buitengebied. Die verdienen onze steun.
Houten moet bouwen volgens de Houtense norm. Laagbouw, met ruimte en groen en voor verschillende doelgroepen.
Maar ook een aanpak voor de dagelijkse ergernissen van onze inwoners: te hard rijden in de wijk. Onvoldoende parkeerplaatsen. Hondenpoep. Onveiligheid.

HEEL HOUTEN ZOU SGP MOETEN STEMMEN OMDAT:

“Het nu echt anders moet in Houten. Plannen met draagvlak. Geen gedrochten meer als: Ruimtelijke Koers en slechte plannen met het Oude Dorp.”

 

Aanbevolen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start met typen en druk daarna op enter