Wouter van den Berg lijsttrekker SGP-Houten

 In Nieuws

Vanavond is Wouter van den Berg (1986, huidig fractievoorzitter) door de leden van SGP-Houten gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Pascal Ooms (1976, huidig raadslid) staat op plek 2. Gijs van Leeuwen (1962) en Mark Prins (1987) staan op de plekken 3 en 5. Ook is het verkiezingsprogramma vastgesteld. De SGP wil meer inzet op zonne-energie, bouwen voor eigen inwoners, het niveau van groenonderhoud verhogen en eenzaamheid tegengaan.

Wouter van den Berg:

“Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van de leden om als lijsttrekker van SGP-Houten de verkiezingen in te gaan. Met een enthousiast campagneteam gaan we door met zichtbaar maken van waar SGP-Houten voor staat. We willen Houten open en groen houden, meer omzien naar elkaar en behoud van leefbaarheid in de kleine kernen.”

Pascal Ooms:

“Ik wil mij verder in gaan zetten op de thema’s duurzaamheid, ouderen en zorg. In plaats van windenergie kiezen wij voor zonne-energie, maar altijd met behoud van kwaliteit van de omgeving. Ook moeten we meer bouwen voor Houtense ouderen en alles doen om eenzaamheid te voorkomen. Daarnaast wil ik dat zorg voor iedereen goed en toegankelijk blijft.”

 

Mede dankzij SGP-Houten is de afgelopen jaren gerealiseerd:

  • Het buitenzwembad van De Wetering kan weer open
  • Er komt een tweede golfkar om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan
  • Inwoners kregen meer inspraak bij bouwplannen
  • De lokale lasten zijn verlaagd via de rioolheffing
  • De Nederlandse vlag wappert voor het gemeentehuis

Het hele verkiezingsprogramma kunt u vinden op onze website.

Recente berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start met typen en druk daarna op enter